keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Toukokuun LivBox

Taas on aika kuukauden LivBoxille, eli aika jolloin voisi sanoa saavansa ihanan synttärilahjan kotiin! Että mä aina odotan tätä kuukauden boxia, ja aina sieltä löytyy jotain ihan mahtavaa!

"Reppu selässä ja kesä mielessä"

Kesää kohti ollaan menossa, ja niin myös LivBoxin osalta, nimittäin ihania kesätuotteita löytyy tästä boxista! 
Tässä blogissa on myös tehty paljon yhteistyötä eri blogaajien kanssa, nimittäin blogin Mustaa Kajaalia Heidi, sekä Curiouser & Curiouser-blogin Noora, ovat päässeet kertomaan tähän blogiin lempituotteensa.
Samoin kuin Uino-blogin ihana Aino on antanut videollaan hiusvinkkejä boxista löytyvien tuotteiden avulla.




Tässä siis näkymä kokonaisuudessaan toukokuun LivBoxista, ja kaikki näyttää olevan ihanan pientä ja juuri sopivan kokoista kesän reissailluun!



Ensimmäisenä silmiini iski tämä Palmoliven Aroma Sensations Feel The Massage Suihkusaippua, joka tässä boxissa tulee todella kätevässä matkakoossa. Tämä on hellästi kuoriva suihkusaippua, jolla on ihanan virkistävä vaikutus. Saippuassa on kuolleenmeren suolaa, aloe veraa ja vesiminttua. Tuoksu on ihanan kesäinen, ja mieleeni tulee melkein aurinkomatkojen rannat, ja siellä tuoksuvat tuoksut, tai jokin SPA. Ihanat tuoksut ja tämä tulee varmasti olemaan mun kesäreissulla mukana!
Tuotetta saa päivittäistavarakaupoista ja sen ovh. on 1,85€/ 250ml, ja tässä boxissa tulleen putellin koko on 50ml.




Seuraavana on vuorossa Mustaa kajaalia -blogin Heidin suosikkituote, joka on Neutrogenan Visibly Clear Correct & Perfect CC-voide, joka omani on sävyssä Light. Tätä CC-voidetta saa kahdessa eri sävyssä, jotka ovat Light ja Medium. Tämä CC-voide auttaa poistamaan epäpuhtauksia, eikä tuki ihoa, sillä siinä ei ole öljyä. CC-voide on todella kevyt iholla, eikä juuri tunnu iholla. Tuote tekee ihosta mattapintaisen ja tasoittaa ihon sävyn. Mä itse tykkään käyttää tällaisia CC-voiteita kesällä, jotka on kevyitä ja helppo levittää, ja joita ei tarvitse kiinnittää.
Tässä CC-voiteessa on minulle yksi huono puoli, sillä se ei sisällä kesälle tärkeää SPF:fää, mutta täytyy siis lisätä SPF vain erikseen! Tämäkin tuote tulee varmasti käyttöön!
Tuotetta saa päivittäistavarakaupoista ja apteekeista, sen ovh. on 10,95€ / 50ml ja boxista tuleva tuote on täysikokoinen.




Mä en itse ole kokeillut (tai edes kuullut ) mitään tällaista, mutta odotukset on mulla kovat, sillä tykkään tosi paljon Cutrinin tuotteista, ja olenkin iloinen että niitä tulee LivBoxista lähes poikkeuksetta! Tämä tuote on siis Pure ISM Anti-Green Shampoo, ja kuten nimestä voi päätellä, tämä shampoo sopii hyvin kesäiseen aikaan, uiskentelun ja suihkuttelun jälkeen. Tämä shampoo siis poistaa mineraalijen värjäämät hiuksista hellävaraisesti mutta tehokkaasti! Tämä tuleekin mulle testiin heti seuraavaan hiusten pesuun!
Cutrinin tuotteita saa parturi-kampaamoista, Sokoksilta ja Stockmanneilta.
Tuotteen ovh. on 11,90€ / 300ml, ja boxista tullut tuote on 75ml.




Tämä tuote on myös hiuksille, ja se on Curiouser & Curiouser- blogin Nooran suosikki, Biozellin Professional Texturizing Spray, Rakenne- ja volyymisuihke. Tämä tulee olemaan mulle varmasti mieluisa tuote, sillä mä haen aina paljon volyymia mun hentoihin hiuksiin! Tämä suihke antaakin tukea ja rakennetta, sekä tuuheutta eikä se kuitenkaan jätä hiuksia jäykiksi tai tahmeiksi. 
Tällä voi myös elvyttää edellisen päivän kiharoita, lisäämällä sitä kiharoihin ja pyörittelemällä niitä sormilla. Loistava festarikoko, jotta voit vaikka päivän mittaan kohentaa lookkiasi.
Biozellin tuotteet ovat mielestäni muutenkin hinta-laatu-suhteeltaan erittäin hyviä, joten suosittelen kokeilemaan heidän tuotteitaan!
Tuotteen ovh. on 6,50€ / 300ml ja boxista tullu tuote on 100ml.




Vielä yksi tukka-juttu löytyy tämän kertaisesta boxista, joka on Iberon versio Invisibobblesta. Tämä tuleekin nyt kaikille hyötykäyttöön, nimittäin ihanan ihanan Uino-blogin Aino kertoo blogissaan Ibero-tuotteiden käytöstä, ja antaa loistavia hiusvinkkejä kesään!
Ainon ihanaa blogia pääset seurailemaan täältä. 
Näiden pompuloiden ovh. on 2,90-3,90€




Seuraava tuote tulee varmasti olemaan hyödyllinen festareilla, varsinkin sen boxista saatavan pienen kokonasa vuoksi. Tämä on siis Nivean Creme Care Facial Cleansing Wipes Puhdistuspyyhkeet. Mä olen kyllä ennenkin käyttänyt näitä pyyhkeitä, ja itse tykkään näistä tosi paljon. Nämä meikinpoistopyyhkeet on tosi hyviä iltoina jolloin ei millään jaksa tehdä koko meikinpoisto ja kasvojenpesu rutiinia, sekä juuri reissun päällä ollessa! Nämä pyyhkeet on hellävaraisia ja tuntuu iholla ihanan pehmeiltä, mutta kuitenkin poistaa meikin tehokkaasti. 
Saatavana päivittäistavarakaupoista.
Tuotteen ohv. on 4,42€/25kpl pyyhkeen paketti, ja boxista saatavassa paketissa on 7 pyyhettä.




Viimeinen tuote onkin kiva lisä vaikka piknikille mukaan! Ihana Pandan uutuus suklaa, Vadelmamuru, joka on suussasulavaa valkoista suklaata raikkailla vadelmahipuilla. Varmasti maistuu piknikillä, jos levy ehtii sinne asti ;)
Tämä levy on varmasti rantautunut jo lähes kaikkiin ruokakauppoihin, joten käy hakemassa omasi mikäli et boxin tilaaja ole!



Mikä oli sun lemppari tuote toukokuun LivBoxista? Kerro mulle kommenteissa!
Etkö tiedä vielä mikä on LivBox, tai haluaisit kuulla siitä lisää? Täältä pääset katsomaan lisää tietoa boxista!

Ja hei, mitäs tykkäätte blogin uudesta ulkonäöstä? Mä ainakin tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti