sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Jotain uutta Bangerheadilta

Kuten aikaisemmassakin postauksessa jo kerrnoin, Bangerheadilla on tällähetkellä menossa todella hyvä kampanja, josta nyt kannattaa todellakin ottaa kaikki hyöty irti, nimitäin kaikki meikit ovat nyt -20%!

Itse löysin nää kaikki tuotteet sellaisena ihanana päivänä, jolloin kaikki tuotteet oli -20%! Eli todellakin kannattaa tilata Bangerheadin uutiskirje, jotta pääset perille kaikista huippu tarjouksista!



Ensimmäinen ostos on siis tämä, josta jo viime postauksessa kerroinkin kaiken, eli sen pääsee lukemaan TÄÄLTÄ mikäli sitä et vielä ole käynyt katsomassa, kannattaa infot ja mun mielipiteet tästä paletista käydä ehdottomasti lukemassa!


Seuraavaksi päätyi ostoskoriin, oikeastaan ihan vain tuon -20% alen vuoksi, Batisten Kuivashampoota. Tämä kuivashampoo on ihan mun ykkönen, ja tykkään ihan kaikista tuoksuista ja Shine sekä muista versioista ( lukuunottamatta Volyme tuotteita, jotka tekee musta hiuksista liian takkuisen oloiset ). Tää on vaan niin hyvää kuivashampoota, ja kaikki varmasti tietää tän tuotteen ja on sitä kokeillut! Tää oli nyt siis tosiaan alennuksessa Bangerheadillä, joten sen hinnaksi jäi vain noin 5€!



Huomasitteko muuten, että Batiste on jälleen muokannut pullojensa ulkomuotoa? Mitä mieltä olette uudesta ulkonäöstä?



Tästä Nyx Cosmeticsin uutuudesta voisin taas melkein tehdä kokonaisen postauksen, sillä niin paljon tästäkin pidän! Mutta valitettavasti nappasin alen aikana vain yhden sävyn, vaikka tässä tapauksessa olisi pitänyt ottaa useampi! Koriin lennähti siis Nyx Cosmeticsin uudehko tuote, Ombre Blush ja omani sävyssä Soft Flush.


Onhan tämä todella upea poskipuna joka vaihtaa ihanan helmiäisestä korallin oranssiin! Kuitenkaan tästä ei tule tuon ombre-efektin vuoksi mitenkään liian oranssi, vaan se tuo ihanan kesäisen hehkun poskille! Ja vaalea shimmer tuo kesäistä hehkua jo poskipunassa! Tästä saa myös monen sävyisen poskipunan, riippuen siitä, mistä kohtaa poskipunaa siveltimeensä ottaa! 
Hintaa tällä poskipunalla oli nyt vain 9,50€! 
Oletteko kokeilleet jotain näistä ihanista poskipunista?



Vielä yksi tuote Nyxiltä, lupaan! :D
Tämä on taas niin kermainen, ja kerrankin heti ekalla ihan mulle täydellinen aurinkopuuteri, että tästä tulee varmasti mulle ihan kesän hitti! Tämä on siis Matte Bronzer sävyssä 001 Light.
Tää on kyllä niin super ihana taas että en voi uskoa miten hyvää ja budjetti ystävällistä on Nyxin tuotteet!

Voisin tehdä postauksen, jossa kertoisin vähän Nyx suosikkejani, miltäs se kuulostaisi?



Viimeksi kun tilasin Bangerheadilta, löysin nämä Wet n Wildin Megalast Liquid Lip Colorit, ja nyt oli pakko käydä katselemassa jos olisi kivoja sävyjä jäljellä! Muutama löytyi, joskin nämä antoi ihan eri kuvan netissä kuin mitä oikeasti ovat. Nimittäin nämä toimivat täysin kuin nestemäinen huulipuna, eli siis kuivuvat huulille eivätkä tahraa, mutta näissä on metallinen hohto. Toisaalta tosi kiva uutuus, mutta toisaalta taas en ole tän kesän villityksen ystävä ( ainakaan vielä :D ).

Mun aplikaatiot huulille ei ollut tänään mitään parhainta luokkaa, joten kuvaa itse sävyistä ei tälläkertaa tule, mutta varmasti näätte nämä vielä ( pyrin tekemään seuraavan meikin näitä käyttäen jotta ne näkisitte )

Vaikka tämä kasari tyylin metallihohto ei ainakaan vielä tosiaan mulle syty, olivat nämä kaverit hintansa puolesta niin edullisia, että nappasin siis mukaani sävyt Do I Make You Blush? ja Raisin the Roof. Neljän euron hujakoilla pyöri siis nämä kaverit, joten ei paha ostos mielestäni kuitenkaan!



Sitten uusi ystävä paljon ylistämästäni linjasta, nimittäin theBalmin Meet Matt(e) Hughes nestemäisestä huulipunasta, ja tällä kertaa nappasin sävyn Committed, joka on ihanan nude sävy, jota varmasti tulee käytettyä vielä useammin kuin aikasemmin omistamaani sävyä Charming. 


Ja nyt tähän väliin, täytyy antaa pieni huomio mun todella todella kärsineille silmänympäryksille, jotka on kokenut tänä keväänä kovia! Mä olen nimittäin erittäin allerginen kaikelle siitepölylle, ja mun on tällä hetkellä todella vaikea olla ulkona ( tai sisällä :D ) koska mun nenä ja silmät kutiaa tosi paljon, ja silmät myös vuotaa ihan älyttömästi! Mulla on tässä kuvassa vähän bb-voidetta, sillä mitään muuta ei noin kuiville alueille tällä hetkellä voi käyttää. Aloe Vera on käytössä silmänympäryksille, ja toivotaan sen nyt auttavan! Ripsenpidennykset on myös turhaa, eikä juuri veden kestävä ripsarikaan auta, koska silmät tosiaan myls kutiaa!
Muilla "onnekkailla" samoja oireita?

Mutta siis tää huulipuna! Eikö vaan olekkin ihana! Ja hintaa tällä oli siis paljon vähemmän, nimittäin noin 12€ pinnalla taisi hinta pyöriä!

Siinä oli mun kaikki tän kertaiset ostokset Bangerheadilta!
Nyt kun pidät kiirettä, kerkeät vielä tähän aleen mukaan, nimittäin se jatkuu huomiseen, eli 9.5. asti! Tuotteet ja muut tiedot Bangerheadista löydät täältä

PS. Postausta ei ole tehty yhteistyössä, vaan kaikki on ihan omia mielipiteitä ja hehkutusta!

Ihan lopuksi haluan vielä toivottaa oikein ihanaa Äitienpäivää kaikille ihanille äideille! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti