lauantai 7. toukokuuta 2016

Nyx Cosmetics - Highlight and Contour Pro Palette



Ah, Nyx Cosmetics! Miten se voikaan olla niin todella todella hyvä ja mihin hintaan! Tätäkin korostus-ja varjostus palettia olen silmäillyt meikkimaailmassa jo monta kuukautta, ja vihdoin se on nyt myös minunkin käsissäni!



 Ja kyllä mä taas hämmästelin ja ihmettelin että miten ihmeessä ne saa tehtyä näistä väreistä näin ihanan kermaisia ja pigmenttisiä! Nää on melkein jopa kermaisempia kuin Anastasia Beverly Hillsin Contour Kitissä, joka on ollut mun tähän astinen suosikkini. Mutta ei ehkä kuitenkaan silti ihan riitä pigmentti peittoamaan Anastasian palettia.



Tosiaan tämä Nyx Cosmeticsin Highlight and Contour Pro Palette, sisältää neljä varjostus sävyä, joista osa on tummempia ja lämpimämpiä, ja osa sitten taas juuri sopivan vaaleita ja kylmiä tällaiselle vaaleaverikölle! Itse huomasin heti, että omalle iholleni tällähetkellä, ennen auringon tuomaa väistämätöntä pientä päivetystä, on itselleni varjostukseen kaikkein paras tuo Sculpt, mutta todella saman sävyinen on hänen vieressään oleva sävy Toffee, joten molempia tulee varmasti käytettyä ja paljon!
Paletista löytyy myös 4 korostusväriä, joista löytyy banaanipuuterimainen sävy, nimeltään Cream, joka on todella keltainen pigmentiltään, ja ihanan kermainen (kuten nämä kaikki). Paletissa on myös ihana vaalea matta korostuspuuteri tällaisille lumiukoille kuin itsekkin olen, nimittäin sävy Soft Light vaikuttaa ihan täydelliseltä mulle! Myöskin pari shimmeriä sävyä löytyy, joista omaan mieleeni oli kylmän sävyinen Ice Queen, mutta molemmat näistäkin sävyistä ovat ihania, kermaisia eikä todellakaan mitenkään liian glitterisiä!


Niin ja löytyyhän tästä paletista vielä kiva ohje aloittelijoille! Nää on aina musta kivoja, että ajatellaan myös niitä, ketkä juuri vasta alkavat harjoittelemaan, että tietävät ilman googletusta mitä tehdä!


Itse siis todellakin pidän tästä paletista ihan superisti, enkä malta odottaa että pääsen oikein kunnolla sen kanssa leikkimään!
Hintaa tällä paletilla on nyt vain 20.80€ Bangerheadin sivuilla, mutta sen normaali hinta on 26€!
Jokos sä olet kokeillut tätä palettia? Entäs Nyx Cosmeticsin muita tuotteita?

Bangerheadilla on tällähetkellä menossa todella hyvä kampanja, josta nyt kannattaa todellakin ottaa kaikki hyöty irti, nimitäin kaikki meikit ovat nyt -20%!
Ja tämäkin paletti siis on tiputtanut hinnastaan yli viisi euroa, joten nyt kannattaa se hankkia!

Arvaatte varmasti, pystyikö tältä huomalta tarjoikselta itsekkään välttymään, no ei tietenkään! Joten ostoskoriin päätyi muutama tuote, mutta tosiaan nyt rutkasti edullisempaan hintaan!

Kaikki tämä ihanuus on siis voimassa tulevaan maanantaihin, eli 9.5. asti. Tuotteita pääset ihastelemaan ja ostelemaan täältä, mutta toimi nopeasti, sillä nämä viedään kyllä käsistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti