maanantai 11. huhtikuuta 2016

Syksyn värejä keväällä

Bangerheadilta tilaamani nestemäiset huulipunat olivat vähän syksyisissä sävyissä, mutta koska ne ovat ihan uusia, niin eihän niillä malta olla leikkimättä! Käytin siis keväällä raikkaiden pastellisävyjen sijaan tummia ruskeita, mutta onneksi ei meikissä tosiaan ole sääntöjä! Käytin tähän meikkiin ihan hirveesti tän hetkisiä lemppareitani, sillä sitten kun löytää jonkun hyvän tuotteen, tulee sitä vaan käytettyä ja käytettyä!



Pohjassa käytin uutta Maybellinen Better Skin meikkivoidetta, sävyssä 005 Light Beige, joka on kyllä osoittautunut ihan super hyväksi löydöksi mulle! Näyttää niin luonnolliselta, mutta kuitenkin peittää ihon virheet sopivasti!
Pohjan kiinnitin M.A.C.:in Prep+Prime Transperent Finishing Powderilla, ja aurinkopuuterina sekä poskipunana toimi theBalmin tuotteet, BahamaMama ja HotMama, jotka ovat myös mun ihan suosikkeja!






Käytin tällähetkellä yhtä lemppari palettiani, nimittäin theBalmin Meet Matt(e) Nude Palettia, ja suosikki glitteri-luomiväriäni, joka on Urban Decayn Naked 2 Paletista sävy YDK! Paletista käytin oikeastaan kaikkia lämpimiä sävyjä, ja vaaleaa käytin korostamaan silmän sisänurkkaa ja kulmaluuta! Ripset ovat Ardell Natural, 125, jotka on super kauniit päivä- tai iltameikkiin!



Huulissa tietysti toimi (kuten aikaisemmin jo sanottu ) itselleni ihana uutuus, eli theBalmin Meet Matt(e) Huges, joka osuvasti sopiikin nimeltään käyttämääni palettiin! Tämä on niin pitkäkestoinen huulipuna, ihana tuoksuinen ja jotenkin siinä vaan kaikki täsmää! Täytyy tilata kesäksi jotain ihania pirteitä sävyjä!



Eli nyt muutkin vaan nauttimaan kevät päivistä syksyn meikeissä, tai ihan missä meikeissä ( tai meikeittä ) ikinä haluatte! Koska mä ainakin omalla meikilläni näytän, ettei ole mikään pakko käyttää pastellia huhtikuussa ja ruskeaa syyskuussa, vaan niitä värejä kun haluaa silloin kun haluaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti