keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Huhtikuun LivBox





Suurin osa varmasti tietää mikä on LivBox, ja miten se toimii. Itse olen ollut tuon boxin tilaaja jo pidemmän aikaa, ja joka kuukausi on ihan kuin synttärit kun sen saan! Haluankin levittää tätä ilosanomaa täällä blogin puolella, jotta muutkin lähtisivät tähän mahtavaan ja edulliseen boxiin mukaan!




"Hipiä heleäksi huhtikuussa! Hiljalleen lumoava luonto alkaa kukoistamaan ja verheys valtaa niityt ja nummet. Iho hemmotellaan kesän tuloon ja tervetullut kevätaurinko lämmittää posket punaisiksi. Näillä tuotteilla valmistaudut vastaanottamaan kevään ja kesän hehkeämpänä kuin koskaan."
Siinä tämän kuukauden "avaus sanat" jotka löytyy boxin esitelapusta joka kuukausi.

Kuukauden värinä toimii pinkki, joka on itseasiassa aika yleinen väri LivBoxissa. Aikaisemmin boxista tuli hauska nauha, jotka itse keräilin mutta nykyään tilalla on vain tarra. Toisaalta nauha oli mielestäni ihan turha, mutta toisaalta taas aika hauska yksityiskohta! Sisältä ensimmäisenä itselleni silmään tarttui iso öljypullo!




Aluksi luulin tämän olevan öljyä hiuksille, mutta se onkin öljy tarkoitettu vartalolle! Garnierin Respons Mythic Olive Vartaloöljy on uutuus, joka tarkoitettu erityisesti kuivalle iholle. Se sisältää neitsytoliiviöljyä, ja tuoksuukin vahvasti juuri oliiveilta. Imeytyy ihoon nopeasti ja jättää sen pehmeäksi! Olen todella innoissani kokeilemassa tätä, sillä kuten tiedättekin, minun iho on erittäin kuiva! Tämän ovh. on 6,95€, ja tuote boxissa on täysikokoinen!




Seuraavaksi silmääni tarttui Cutrinin Ghooz Hairspray Super Strong Hiuskiinne, jonka kerrotaan antavan hiuksille kiiltoa ja maksimaallista tukea sekä pitoa. Itse en ole vielä tuotetta kokeillut, mutta vaikuttaa ihan lupaavalta hiuslakalta, sillä pidän monista Cutrinin tuotteista. Tuote on saatavana parturi-kampaamoista, Sokoksilta ja Stockmanneilta. Ovh. tuotteella on 15,90€/300ml, ja tämä tuote tulee boxissa 100ml kivassa matkakoossa. 




Seuraava hiustuote on Osis+:lta, heidän Big Blast Volyymigeeli. Osis+:n tuotteet ovat myös olleet aina yksiä suosikkejani, varsinkin niiden hinta-laatu-suhteen vuoksi, ja tämän tuotteen kerrotaan antavan hiuksille paljon pitkäkestoista ja voimakasta volyymia kohottaen hiusten tyveä ( jota todellakin tähän tukkaan tarvitaan ). Tuotteen kerrotaa jättävän hiukset luonnollisen tuntuisiksi, eikä tahmaavan niitä, joten todellakin olen tämän tuotteen ystävä mikäli se vaan minulla toimii! Tuotteen ovh. on 12,90€/200ml ja boxissa saatava tuote on kätevä 50ml purkki. Saatavana parturi-kampaamoista, Sokoskilta ja Stockmanneilta.




Viimeinen hiuksiin liittyvä tuote tässä boxissa on Sim System 4 Oil Cure Hair Mask O Hiusnaamio, joka kuorii ja ravitsee hiuspohjaa, poistaa hilsettä ja rauhoittaa päänahan ihon kutinaa. Tuote myös lisää hiusten kiiltoa ja elastisuutta. Tämä naamio ei oikein siis itselleni sovi, sillä en nää sille itselleni tarvetta, mutta monille se saattaa olla erittäin hyvä tuote! Saatavina parturi-kampaamoista ja apteekeista. Ovh. 14,90€-18,90€/215ml. Boxista saat 20ml purkin, josta kyllä lyhyimmille hiuksille riittää moneen kertaan!




Seuraavaksi boxista löytyi Golgaten uutuus, Max White Expert White Hammastahna, joka sisältää hammaslääkärienkin käyttämää valkaisevaa ainesosaa. Tämä hammastahna on itselleni jo tuttu, ja todellakin mielestäni vaalentaa hyvin hampaita. Ovh. 4,95€/75ml ja tuote boxista saatuna on täysikokoinen.






Viimeinen tuote joka kuuluu huhtikuun LivBoxiin on myöskin uutuus, Lumenen Arctic Glow Huuliöljy. Tuote tuntuu huulilla kevyeltä ja kosteuttavalta, ja ravitsee huulia antaen niille samalla hieman väriä. Tuote sisältää vadelman siemenöljyä, joka koseuttaa huulia koko päivän ja antaa myös ihanan tuoksun! Aplikaattori on myöskin hauska, sillä tuote jää vain tuohon "kuppiin" joka on aplikaattorin keskellä. Mielestäni tämä vaikuttaa ihan huippu hyvältä huulituotteelta päiville, jolloin haluat vain hieman jotain väriä huulille, tai jos huulesi ovat todella kuivat. Ovh. 11,90€/8ml ja tuote tulee boxissa täysikokoisena.




Itse sain tässä kuussa kivan lisän boxiini, sillä LivBox halusi ihanasti kiittää minua pitkäkestoisena tilaajana olosta, ja lähetti minulle myös EcoToolsin Bath & Shower Mitt pesukintaan, joka kuorii ihon hellävaraisesti pesun aikana, ja sopii myös todella herkälle iholle! Pesukintaan ovh. 5,90€
Kiitos LivBox tästä ihanasta lisästä!

Tässä siis kuukauden LivBox, mielestäni tuotteita tuli taas kyllä reilulla kädellä, ja innolla odottelen että pääsen näitä kokeilemaan! Mikäli innostuit LivBoxin tilauksesta, se onnistuu täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti