sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kosmetiikka pettymyksiä

Kuten varmasti kaikille, jotka viihtyvät meikin ja muun kosmetiikan parissa, niin myös minulle on tullut muutamia tuotteita kokoelmaani, jotka ovat tuottaneet minulle pettymyksen. Nämä tuotteet saattavat toimia sinulle kuin unelma, tai olla ihan sinun ykkös tuotteita, mutta jostain syystä ne eivät toimineet minulla, ja haluan nyt kertoa miksi, jos jotkut muut minun ihon värin tai iho tyypin tai vaikka vain saman maun omaavat välttyisivät pettymykseltä.




Ensimmäinen tuote on ehkä suurin pettymykseni näistä tuotteista. Rakastan Lushin tuotteita ihan ehdotta! Ihana firma, ihanat tuoksut ja tuotteet jotka todellakin toimii! Tilasin joulun aikaan ison läjän tuotteita Lushin verkkokaupasta, ja sieltä joukkoon päätyi myöskin tämä, nimittäin Santa Baby Lip Tint. Ajattelin tuotteen sen ulkonäöstä ja kuvauksesta olevan ihana kosteuttava huulivoide, joissa olisi myös ihana sävytys. Minua ei siis ollenkaan haittaa että tuotteessa on paljon pigmenttiä, jota siinä siis on erittäin paljon, mutta minua tässä tuotteessa häiritsee erityisesti sen koostumus. 




Tuote on todella kova, ja vaikea levittää huulille. Itse en pidä tällaisista tuotteista, joita joutuu oikein painamaan huulille saadakseen hyvän lopputuloksen. Tuote myös leviää huulien ympärille erittäin helposti ( siis oikeasti pienestä hipaisusta ) mutta sitten kuitenkin jättää jäljen huulten ympärille niin, että se täytyy oikein hangata paikaltaan pois. Uskon että varmasti monelle tämä tuote on ihan huippu, mutta itselleni se ei vaan toiminut. Iso iso plussa tuotteessa kuitenkin on se, että se tuoksuu ihan älyttömän hyvälle, joten sen vuoksi olen pettynyt kyllä siihen, etten voi sitä käyttää sen koostumuksen vuoksi. Mutta todellakin siis rakastan monia monia muita Lushin tuotteita!





Seuraava pettymyksen tuottanut tuote on Rimmel London:in Hide the Blemish Concealer, omani sävyssä 001 Ivory. Kuten edellisessä, myös tässäkin ainut miinus on koostumus. Tuote on erittäin erittäin paksu, mikä minulle ei sovi, ihoni ollessa erittäin kuiva. Tiedän kuitenkin että todella monille tämä on ihan ihanteellinen peitevoide juuri sen paksuuden vuoksi, mutta itselleni jotenkin koin sen huonosti levittyväksi ihollani ja se sai huokoseni tukkeutumaan ja näyttämään isommilta. Peitevoide myös kakkuuntuu helposti iholla, joten sen kerrostaminen ainakin omalla kohdallani on lähes mahdotonta. Kuten sanottu kuitenkin monille tämä on erittäin hyvä tuote, ja väriltään minullekkin olisi erittäin hyvä.





Seuraavan tuotteen sain LivBoxista, eli onneksi en siis tavallaan omia rahojani laittanut tuotteeseen kiinni, mutta kuitenkin odotin tuotteen olevan todella hyvä, mutta mielestäni sitä se ei ollut. Lumenen True Mystic Precise Tip Eyeliner, sävyssä 01 Mystic Black on ihan loistava tuote kun sitä levittää kädelle! Se irtoaa sivellinaplikaattorista hyvin ja näyttää erittäin mustalta, mutta jotenkin huomasin kun levitin sitä silmilleni, ettei tuotetta kuitenkaan siinä tullut riittävästi, vaan kynää joutuin oikein painamaan luomelle saadakseen tumman lopputuloksen, ja sen vuoksi rajauksesta tulee aina paksuhko.




Itse en pidä tuotteista erityisesti silmille, jotka täytyy hangata tai painaa luomelle, sillä silmänympärys alue on eritäin herkkää ja ohutta ihoa, joten haluan silmille käytettävien tuotteiden olevan helposti levitettäviä. Lumenelta kuitenkin löytyy monia tuotteita joista todella pidän, ja tämäkin varmasti on erinomainen joillekkin!






Seuraavaksi yksi marketti tuote, joka on ehdottomasti lemppari merkkini, ja siksi olin aika ihmeissäni että tämä ei kuitenkaan itselleni toiminut. NYX Cosmeticsin Eyebrow Pencil näytti netistä tilatessani marketti hintaiselta versiolta Anastasia Beverly Hillsin Brow Wizille, ja olin erittäin innoissani, että olisin löytänyt halvemman version tuolle suht kalliille ( mutta mielestäni markkinoiden parhaalle ) kulmakynälle. Mutta kun sain paketin, ei tuote ollutkaan mieleinen. Kuten monissa muissakin pettymyksen tuottaneissa tuotteissa, on tämäkin koostumukseltaan kova, ja pigmenttiä saa aikaan vain kovaa painamalla. Kovaa painaminen taas estää tarkan ja luonnollisen piirtämisen, joten siksi tämä tuote ei ikävä kyllä minulle toiminut.




Myöskin väri oli minulle aivan liian lämmin, omani on sävyssä Medium Brown, ja hieman ihollani jopa oranssihtava, mutta se on vain mieltymys ja väärä väri valinta. En ollut myöskään suuri harjaspään fani tässä kynässä, mikä johtuu varmasti vaan siitä, että olen tottunut ja rakastunut Anastasian kulmatuotteiden harjoihin. Kuitenkin tämäkin tuote saattaa toimia monelle, mutta itselleni se ei vaan toiminut.




Viimeinen tuote on aika uusi, mutta jotenkin en vain nää sen tuottavan oikein mitään meikkiini. Wet n Wildin Primer Base De Teint tuntuu iholla ihan mukavalta, ja auttaa kyllä meikin levityksessä, mutta muuta se ei sitten minun ihollani teekkään. Tuotteen luvataan pienentävän huokosia, häivyttävän juonteita ja kirkastavan ihoa, mutta mielestäni se toimii kuten kosteusvoide, mutta ei kuitenkaan kosteuta.





Eli siis ainoa mitä tämä primer tekee minulle, on että se helpottaa juuri meikin levityksessä. Aion kyllä toki käyttää vielä tätä primeria, mutta en kyllä kuitenkaan aijo sitä uudelleen hankkia, sillä en näe sillä suurta hyötyä meikissäni. Ihan siis ok tuote, muttei kuitenkaan voita todellakaan muita marketti hintaisia primereita, joten ostan ennemmin niitä, jotka myös tekevät meikistäni kestävämmän ja saavat huokoseni peittymään.


Siinä oli muutamia minulle pettymyksen tuottaneita tuotteita, mutta kuten sanottu, nämä saattavat toimia erinomaisesti sinulle, ja jos näin on, olen enemmän kuin iloinen sinun puolestasi ja toivoisin näiden toimivan minullekkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti