torstai 7. huhtikuuta 2016

Maaliskuun suosikit

Nyt on aika ehkä kaikkein yleisimmälle blogi-postaukselle, joita kauneus-bloggaajat tekevät, nimittäin kuukauden suosikit! Aluksi mietin etten alkaisi näitä tekemään ( sillä kaikki muut näitä tekevät ) mutta kuitenkin jokaisen kuukauden suosikeista jää aina itselleni jotenkin sellainen olo, että täytyypä kokeillu tuota jne. joten päätin että jaan myös omija suosikkejani muille!

Maaliskuussa ei hirvittävästi suosikkeja ollut, mutta kuitenkin muutamia, joita olen käyttänyt usein, ja jotka ovat pelastaneet päiväni, joten tässä nyt muutamia!



Ensimmäinen suosikkini on ihan ehdottomasti lempparini, ja ollut ihan oikeasti joka päivä käytössäni, kun kotoa olen lähtenyt! Tuote on siis Biozell Professionalin Color Mask, sävyttävä tyvispray, ja omani on sävyssä Dark Brown! Minulla on itselläni tooodella vaaleat hiukset, ja nyt kun tyveä on värjätty vähän tummemmaksi, näytän ihan kaljulle juurikasvun kanssa (blondit, joilla on tummat hiukset tietävät kyllä mistä puhun )! Tämä spray oikeasti värjää hiukset niin hyvin ettei huomaa ollenkaan tyvikasvua, tai sitä että hiuksiin on edes käytetty jotain tuotetta! Ihan superhyvä tuote, jota aijon käyttää kyllä jatkossakin paljon! Toki suunnitelmissa on värjätä hiuksia vaaleemmaksi, jotta tätä ongelmaa ei tulisi, mutta siihen asti käytän ehdottomasti tätä tuotetta! -Niin, ja samalla saan pidennettyä kampaamokäyntien välejä! Näitä löytyy ihan marketeista, ja hinta pyörii 6-12€ välillä, eli ei siis kallistakaan!



Seuraava suosikki liittyy myös hiuksiin, nimittäin hiukseni ovat olleet vaalentamisesta todella kuivat, minkä vuoksi olen myös halukas pidentämään kampaajalla käyntien välejä, joten olen käyttänyt hiuksiini öljyjä! Parhaimmaksi öljyksi itselleni olen nyt kokenut Cutrini Professionalin Premium Oil Treatment! Tämä on ainakin omille hiuksilleni toiminut loistavasti! Käytän tätä aina pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin, sekä välillä myös ihan kuiviin hiuksiin! Tuote ei jätä hiuksia rasvaisen oloiseksi, tai näköiseksi, vaan hiukset vain näyttävät ja tuntuvat pehmeiltä! Olen huomannut selkeän eron hiusteni kunnossa öljyn löydettyäni, joten ehdottomasti jatkan sen käyttöä! Hintaa en tuotteesta tarkalleen tiedä, mutta sanoisin siinä 20€ kieppeillä. Sain tuotteen nimittäin jokin aika sitten LivBoxista. Vaikka hinta saattaa tuntua isolta joillekkin, ei öljyä kuitenkaan tarvitse käyttää kuin 1-2 tippaa puolipitkiin hiuksiin, joten öljy on kyllä erittäin riittoisaa! Kommentoi ihmeessä alas, mikäli sulla on joku ehdoton suosikki hiusöljy!




Kevään tullen olen jotenkin jättänyt tummat sävyt ja matat huulipunat ( vaikka tulevasta postauksestani tulet huomaamaan etten todellakaan kokonaan ), joten olen siirtynyt ihaniin kiiltoihin ja raikkaisiin väreihin. Tätä seuraa ihan ehdoton kevään suosikki, nimittäin NYX Cosmeticsin Butter Lipgloss, ja niistä erityisesti sävyt CupCake ja Peach Cobbler. CupCake on ihanan keväinen pinkki, joka ei kuitenkaan ole liian pinkki, vaan juuri oikean sävyinen tuomaan kasvoille kevättä ja raikkautta! Peach Cobbler taas on oranssinpunainen, kuitenkaan olematta liian oranssi. Peach Cobbler on ihana sävy jolla saa minimaallisenkin meikin näyttämään keväiseltä! Butter Lipglossit myöskin nimensä mukaisesti tuntuvat huulilla aivan voilta, ja tuoksuvat myös ihanan makealta! Pigmentaatiokin näissä huulikiilloissa on hyvä, joskin ne ovat huulikiiltoja, eli pysyvyyttä täytyy hieman lisätä huultenrajauskynän kanssa. Hinnallakaan nämä eivät ole pilattu, sillä huulikiillon hinta pyörii 10€:ssa.





Koska haluan huuliin kiiltoa ja näyttävyyttä, olen pitänyt silmät aika mattana ( vaikka usein niihin jostain kumman syystä päätyy myös hieman glitteriä ). Tähän olen käyttänyt theBalmin meikkipalettia Meet Matt(e) Nude Palettea, jossa 9 ihanaa matta sävyä, niin kylmissä kuin lämpimissäkin sävyissä! Erityisesti olen pitänyt sävyistä Matt Abdul, Matt Hung, Matt Wood, Matt Gracia ja Matt Malloy, eli siis oikeasti kolmea sävyä lukuunottamatta olen käyttänyt kaikkia sävyjä jatkuvasti ( tosin olen kyllä oikeasti käyttänyt ihan koko palettia ). Paletista löytyy myös ihana iso peili, sekä paletti on mukavan ohut ja kevyt, eli täydellinen kaikin puolin matkusteluun! Hintaa paletilla on Bangerheadin sivuilla 32,50€, joten paletti saattaa monelle olla hieman arvokas, mutta kun miettii erinomaista pigmentaatiota, hyvää levittyvyyttä ja sitä, että saat yhdeksän luomiväriä ( jolloin yhden luomivärin hinnaksi jää vain 3,61€ ) ei mielestäni hinta ole todellakaan suuri, ja paletti kyllä joka pennin arvoinen!



Anastasia Beverly Hillsin Brow Defineristä kerroinkin jo tarkemmin yhdessä postauksessa, mutta se on nyt ollut niin kovassa käytössä, että on pakko mainita se kuukauden suosikeissa! Brow Definer on ehdottomasti korvannut "pikkusiskonsa" Brow wizin! Käytän edelleen samaa sävyä, eli Ebony. Käytän kulmakynää ihan joka päivä, vaikken muuta meikkiä laittaisikaan, sillä kulmani ovat värjäyksenkin jäljiltä aina todella haaleat, joten väriä niihin kyllä tarvitaan! Brow Definer on niin nopea, pitkäkestoinen ja pigmenttinen tuote, että sillä saa täydelliset kulmat hetkessä! 





Kun puhutaan kulmista, on pakko mainita tuote, jolla saan kulmakynän, ja kulmakarvani pysymään aisoissa koko päivän! LivBoxista saatu Lumenen Blueberry-sarjan Eyebrow Shaping Wax, sävyssä 3 Blond/Vaalean ruskea, on ollut ihan ehdoton! Sävytystä ei tuotteesta juurikaan tule, sen ollessa niin vaalea, mutta se pitää kyllä kulmat paikoillaan! Harja on myös vahassa niin pieni, että sillä ei vahaa joudu jokapuolelle, vaan sen saa tarkasti kulmakarvoihin. Tuote tuli taas tosiaan LivBoxista, joten en yhtään muista hintaa.



Viimeinen suosikki on Ardellin irtoripset mallissa 123 Natural. Ardell on aina ollut mun lemppari irtoripsimerkki, ja ihan ylitse muiden on heidän Demi Wispies - malli, mutta vähän luonnollisempaa, kevyempään meikkiin olen käyttänyt nyt näitä ripsiä, ja ne ovat niin kauniit! Tuovat silmiä esille, ja korostavat niitä, mutta eivät kuitenkaan liikaa, eikä ne tee meikistä liian iltameikkimäistä! Huono puoli irtoripsissä on se, että kun alat niitä käyttämään, näyttää sen jälkeen omasta mielestä "kaljulta" ilman niitä, eli jos vaan omat ripsesi on ihanan pitkät ja tuuheat ( toisin kuin minulla ) en suosittele ripsiä jokapäiväiseen käyttöön! Mutta kyllä näillä saa sitä jotain lisättyä meikkiin! Itse ostan Ardellin ripset Punanaamiosta, sillä sieltä ne saa kaikkein halvimmalla, sillä siellä hintaa on 5,90€, kuin taas muualla olen huomannut hinnan olevan noin 10€ luokkaa! Punanaamiosta saa myöskin opiskelija alennusta, eli jos olet opiskelija, kannattaa muistaa näyttää kassalla korttiasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti