sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Parhaat siveltimet by RealTechniques

Kaikilla on varmasti suosikki siveltimensä, ja niin myös minulla!
Mulla on siveltimiä myös hinnaltaan arvokkaammilta brändeiltä, mutta suurin osa mun siveltimistä on RealTechniquesilta! RealTechniques tekee ihan uskomattoman laadukkaita, mutta hinnaltaan todella halpoja siveltimiä! Nämä siveltimet on ihan mun suosikkeja!
RealTechniques on myös firmana ihana! Kaksi siskosta, joiden äiti oli maskeeraja, seurasivat hänen jalan jälkiään ja päättivät luoda Youtube kanavan, jossa kertoivat meikkaus vinkkejään ja suosikki meikkejään sekä tietysti siveltimiään! Kuitenkin he tajusivat lyhyen ajan kuluessa, ettei markkinoilla ole halpaa mutta laadukasta brändiä, joten he kehittelivät sen!
Siveltimet ovat kaikki synteettistä, tai sekoitus kuitua. Yhtä sivellintä pystyy käyttämään todella moniin tarkoitusperiin ja osa heidän siveltimistä on ihan omaa luokkaansa! 




Ensimmäinen sivellin josta haluan mainita, on Buffing Brush. Tämä sivellin on ihan omiaan meikkivoiteen levitykseen! Se ei jätä iholle monien muiden siveltimien tapaan raitoja, eli siveltimen jälkiä, vaan levittää meikkivoiteen tasaisesti ja kuulaasti! Käytän tätä sivellintä myös nestemäisten ja vahamaisten korostus- ja varjostusvärien häivyttämiseen, joihin sivellin sopii oikein hyvin! Sivellintä ei myydä erikseen, vaan sen saa Core Collectionissa, joka sisältää neljä kasvosivellintä. Mutta hintaa tällä neljän setillä on vain 18$, eli noin 16€, ja samasta setistä olen löytänyt myös muita suosikkejani! Myöskin kun tuon 16€ jakaa neljälle siveltimelle, ei yhden siveltimen hinnaksi jää kuin 4€, eli ihan huippu kauppa!




Seuraava lempi siveltimeni on myös siis tuosta Core Collectionista. Contour Brush on nimensä mukaisesti tehty varjostusten tarkkaan luomiseen, varsinkin sen pienen koon vuoksi, sekä hieman suipon kärkensä ansiosta. Mutta tämä sivellin on myös täydellinen peitevoiteen häivytykseen silmien alla, sekä sen kiinnittämiseen! Todella moni käyttöinen sivellin siis, ja yksi syy lisää hankkia Core Collection.




Viimeinen tuote vielä tuosta Core Collectionsita, eli Detailer Brush. Tämä pieni sivellin on erityisesti tarkoitettu kasvoille, pienten virheiden korjaukseen peitevoiteella, mutta itse en kuitenkaan käytä tätä siihen tarkoitukseen, vaan pigmenttien tarkkaan levitykseen ( otan pigmenttiä siveltimeen ja ruiskutan siihen hieman M.A.C.:in Fix+:ssaa ja vola! ) sekä silmän sisänurkkien ja kulmaluiden korostukseen! Joskus käytän tätä sivellintä myös huulipunasiveltimenä! Sivellin on ihanan pieni, ja harjakset ovat tiukassa, joten tämä sivellin on kuin luotu näihin käyttötarkoituksiin! Toki sopii myös siis ihon virheiden korjaukseen!




Seuraavat siveltimet hankin ensimmäisen kerran Limited Editionista nimeltään Collector's Edition Sculpting Set, jossa mukana tuli kolme sivellintä. Näistä siveltimistä tämä on valitettavasti jäänyt pois valikoimasta, mutta kaksi muuta sivellintä löytyvät vielä, ja ovat saatavilla erikseen ostettuina. Toisesta näistä sarjan siveltimistä kerron lisää alla ja toinen on Sculpting Brush. Nyt kuitenkin siis tähän siveltimeen, eli Fan Brush. Tätä sivellintä käytän korostusvärin levitykseen ja häivytykseen poskiluun päälle. Sivellin on aivan täydellinen tähän tarkoitukseen! Valitettavasti RealThecniquesilla ei tällä hetkellä ole mitään tätä vastaavaa sivellintä, mutta varmasti vielä on tulossa mallistoon takaisin!




Toinen sivellin, joka on itseasiassa ihan paras sivellin jonka RealThecniquesilta olen ikinä hankkinut on Settin Brush! Itse siis hankin siveltimen ensimmäisen kerran Sculpting Setistä, mutta ihastuin siveltimen monikäyttöisyyteen niin paljon, että huomasin tarvitsevani siveltimiä useamman, joten hankin siveltimen myös erikseen täältä. Käytän sivellintä todella monella eri tavalla, enimmäkseen silmien alle, peiteaineen kiinnitykseen, mutta myös korostusväreihin, poskipunaan, ja t-alueen kiinnitykseen ( mikäli haluan vain hieman sipaista puuteria t-alueen tienoille, käytän usein samaa puuteria kuin silmien alle )! Niin monikäyttöinen sivellin, ja hintaa vain 8$ eli noin 7€!




Seuraava sivellin on ollut myös todella huimassa käytössä, ja toivoisin niin että siveltimen voisi ostaa erikseen! Omani ostin aluksi Limited Edition setissä, Nic's Pics. Tässä setissä tuli neljä sivellintä, joista kaikki on kyllä omaan mieleeni, ja käytössä lähes päivittäin, mutta tämä on niistä ehdoton suosikki! Käytän Base Shadow Brushia luomivärin levitykseen lumivakoon, koko luomelle ja myös sen häivytykseen! Ihan uskomattoman monikäyttöinen tämäkin sivellin! Mikäli myöhästyit Nic's Pics kokoelmasta, ei sivellintä valitettavasti saa erikseen, mutta Starter Setistä löydät tämän täysin saman siveltimen eri varrella. Itsellänikin on tuo Starter Set, ja sieltä on kyllä löytynyt monia hyviä siveltimiä ja hintaa setillä on vain 18$ eli noin 16€ ja saat viisi sivellintä jolloin yhden siveltimen hinnaksi jää reilu 3€!




Viimeinen sivellin jonka haluan mainita erikseen, on Powder Brush joka on täydellinen puuterin ja aurinkopuuterin levitykseen, sekä oivallinen vartalosivellin sen koon vuoksi. Sivellin on voittanut myös palkintoja, ja lisää tietoa tästä siveltimestä löydät täältä. Hintaa siveltimellä 10$ eli noin 9€.


Siinä oli kaikki suosikki siveltimeni, jotka haluan erikseen mainita, eli siveltimet jotka ainakin ovat päivittäisessä käytössäni! Mitkä on sun suosikkisiveltimet RealTechniquesilta? Itse haluaisin ehdottomasti kokeilla Blush Brushia, sillä olen kuullut siitä paljon hyvää! Onko sulla jotain sivellintä jonka ehdottomasti haluaisit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti