perjantai 8. huhtikuuta 2016

Lisää kevään ostoksia

Kuten kerroin jo Ostoksia postauksessani, ei Pretty.fi:stä ostamani kevät tuotteet ollut todellakaan ainoat haalintani, vaan päädyin myös muille sivuille!
Ehdottomasti lemppari suomalainen sivuni kosmetiikan ostoon on tällähetkellä Bangerhead! Bangerhead tarjoaa mahtavat määrät kosmetiikkaa, niin arvokkaampaa kuin marketti hintaisiakin tuotteita! Bangerheadilta löytyy esimerkiksi ihania merkkejä, kuten theBalm, Anastasia Beverly Hills, NYX Cosmetics, GlamGlow ja paaaljon muuta! 




Ensimmäinen ostos oli sellainen, jonka vuoksi alunperin lähdin Bangerheadilta tilaamaan, nimittäin ihana GlamGlow ThirstyMud-kasvonaamio! Tämä naamio on ihan huippu ja ehdottomasti kaiken sen hypetyksen ansainnut, jonka bloggareitten ja vloggaajien maailmassa on saanut! Hintaa naamiolla on kyllä suht pienestä purkista aika paljon, nimittäin Bangerheadin sivuilla naamio maksaa 49,50€, ja tuotetta purkista löytyy 50ml itse naamiota. Mutta mielestäni hinta-laatu suhde on kuitenkin ihan osuva ( tosin kuka ei haluaisi mahdollisimman halvalla hyviä tuotteita )!




Naamio on super kosteuttava, ja iho tuntuu ihanan pehmeältä ja tasaiselta naamion jälkeen! Hauskan huomion olen tehnyt myös naamiosta, sillä naamion pois oton jälkeen, tulee iholle ihana viileä efekti! ThirstyMud on ainoa GlamGlown naamio, jota olen itse käyttänyt, joten haluaisin tietää mitä mieltä olet GlamGlowsta ja niiden muista naamioista? Olen kuullut paljon kehuja, ja ihan mielenkiinolla haluaisin kokeilla jotain muitakin naamioita!



Seuraavaksi löysin theBalmilta ihanan, mielenkiintoisen uutuuden, joka on uutuus kyllä vain Bangerheadin sivuilla, mutta vihdoin myös suomalaiset nettisivut tuovat valikoimiinsa nestemäisiä huulipunia! Nimittäin tätä on kyllä odotettu! Joitain tuotteita on kyllä löytynyt jo aijemmin, mutta kovin niukasti, joten tästä uutuudesta olin kyllä innoissani!
Kuten aina jotain uutta kokeillessani, ostan ensimmäisenä sävyn, joka on itselleni kaikkein turvallisin, näin tiedän tykkäänko koostumuksesta ja kestävyydestä ja päätän sen jälkeen haluanko tilata tuotteita myös muissa sävyissä. Ja tästä tuotteesta tykkään kyllä hirmuisen paljo ja ehdottomasti tilaan kyllä lisää!



Huulipunassa on paljon pigmenttiä, ja ne levittyvät erittäin hyvin! Kuivutessaan ne eivät tahraa, kuten kaikki nestemäiset huulipunat, eli ovat siis pusun kestäviä ;)
Huulipunassa on myös aivan ihana tuoksu! Minttusuklaa! Ihan superihana, muttei kuitenkaan liian makea tai suklainen, vaan juuri sopiva! Kun huulipunaa levittää, se antaa huulille myös viileän efektin, joten sopii varsinkin kesäaikaan huulia viilentämään.



Omani valitsin sävyssä Charming, ( Levitys kuvassa ei ole mikään parhain, koska en halunnut rajata huulia, että saisin värin oikean sävyn huulillani esille ) joka on aika syksyinen sävy, ruskeanpunainen, mutta kuten sanottu, valitsen aina sävyn jota tiedän että aijon käyttää ja tämä oli ihan nappiosuma minulle!
Tuotteella on hintaa 17€, ja paketointikin on ihana, joten ihan mahtava tuote kaikenkaikkiaan ja ehdottomasti hankin lisää!




Kun innostuin theBalmin nestemäisestä huulipunasta, lähdin sivuilta etsimään myös muita vaihtoehtoja, jos joitain olisi tarjolla ja törmäsin Wet n Wildin nestemäiseen huulipunaan Mega Last Liguid Lip!



Valitsin ihan vahingossa saman tapaisen sävyn myös tästä sarjasta, nimittäin punaruskean, joka osoittautui ihan täydeksi vastineeksi theBalmille! Sama sävy, suurinpiirtein yhtä hyvä pysyvyys, mutta tuoksu on eri, nimittäin Wet n Wildin huulipuna tuoksuu aika kemikaaliselta, joten miinuspisteitä siittä, mutta ehdoton plussa hinnasta ja hinta-laatusuhteesta, nimittäin tuote on hinnaltaan vain 5,90€! Omani on sävyssä High Pitch Wine, joka on tällä hetkellä itseasiassa loppu Bangerheadin valikoimasta, mutta jota varmasti taas kohta sieltä löytyy!




Eli tässä todella hyvä, budjetti vaihtoehto theBalmille! Näitä aijon myös ehdottomasti hankkia lisää, vaikka kesä onkin tulossa, ja haluan huulille kiiltoa ja näyttävyyttä, aijon silti varsinkin syksyä varten näitä hankkia!



Värin vertailun vuoksi, laitoin ylähuulelle theBalmin huulipunaa ja alahuulelle Wet n Wildin, ja en itse ainakaan juuri eroa huomaa!



Viimeinen ostos oli sitten meikkivoide! Mulla on joku tarve keräillä huulipunia ja meikkivoiteita! Lähes aina kun ostan netistä kosmetiikkaa, ostoskoriini löytää tiensä niin huulimeikki kuin meikkivoidekkin! Ja niin kävi taas. Hankin Maybelline New Yorkin SuperStay Better Skin meikkivoiteen, sävyssä 005 Ligh Beige. Olen nyt kerran testannut meikkivoidetta, ja tämä tuntui kyllä ihan mukavalta iholla, ja näytti kauniilta, sekä antoi ihanan peittävän lopputuloksen! Tulette varmasti kuulemaan lisää mielipiteitä tästä, kun pääsen sitä enemmän testaamaan!



Väristä täytyy sanoa, että en ole aivan varma onko tuote ihan juuri oikean sävyinen, mutta aurinkopuuterilla ja muilla tuotteilla saa pienen vivahteen kyllä hävitettyä! Hintaa tällä oli 15,90€, joten ihan normaalin marketti meikkivoiteen verran.


Siinä kaikki Bangerheadin ostokset tällä kertaa! Toivottavasti löytyi sullekkin jotain uutta ja mielenkiintoista! Itse olen ehdottomasti innoissani näistä kaikista, enkä malta odottaa että pääsen tutustumaan niihin paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti