torstai 31. maaliskuuta 2016

Liian täydet 3+1 päivät



Kuten jo otsikosta voi päätellä, oltiin kaverini kanssa tänään Turun Sokoksella, 3+1 päivillä ja hitsi mikä tungos siellä oli! Hyllyjen välissä kun yritti kuljeskella, niin hyvä kun eteenpäin pääsi, eli porukkaa kyllä riitti! Yritettiin kaverini kanssa tutkailla kaikkea, mutta suurin osa meni kyllä valitettavasti ohi siinä tungoksen keskellä. Paljon oli mielestäni taas "turhia" alennuksia, eli siis alennuksia jotka eivät oikeasti ole alennuksia, mutta saadaan näyttämään alennetulta, kun ne laitetaan niihin pinkkeihin koreihin, mutta näytti taas olevan paljon hyviäkin alennuksia, mikäli olisi siellä pystynyt tuotteita paremmin tutkimaan! Jäi kuitenkin jotain matkalta käteen, vähän tylsiä joka päiväisiä juttuja, mutta kuitenkin!







KC Professional Color Mask, sävyssä Graphite on harmaiden hiuksien pelastaja, ja mulla joka hiustenpesu kerralla käytössä! Käytän tätä hoitoaineen tavoin, joka pesukerralla, ja tämä pitää hiukset oikeesti harmaana eikä vain hopeena, niinkuin sävy Platium vai platinum ), joka tuo siis vaaleisiin hiuksiin hopean vivahteen. Käytän tätä myös välillä ihan ns. hiusvärinä, eli levitän kuivaan tukkaan ja annan vaikuttaa noin 30min, ja sen jälkeen pesulle. Tällä tavalla hiuksiin saa ihan uutta hehkua ja väriä, ja pitää parturikäynnit harvempana. Tuote tarttuu vain käsiteltyihin hiuksiin, ja värejä löytyy monia.
Hinta oli nyt S-etukortilla 12,50€, kun tuotteen normaali hinta Sokoksella on 17,50€.




Olen Batisten kuivashampoon suuri kuluttaja! Mulla menee näitä pulloja ihan hulluna, ja tämä onkin ainoa kuivashampoo, josta oikeesti tykkään! Tämä jättää hiukset puhtaaksi, mutta ei sen näköiseksi että niihin olisi jotain laitettu. Olen käyttänyt monen monia kuivashampoita, ja tää on ehdottomasti mun suosikki kaikista kokeilemistani! Tällä kertaa ostin tuoksun Cherry, eli ihanan kirsikan tuoksun. Batistelta löytyy monen tuoksuisia, ja moniin eri hiusväreihin, sekä volymia ja kiiltoa antavia kuivashampoita, mutta normaalilla valkoisella värillä on mun suosikki, ja pysyvistä tuoksuista tää Cherry. Joku kesä oli joku ihana Limited Edition tuoksu, jonka nimeä en enää edes muista, mutta se oli jossain leopardi-kuvioisessa putelissa, ja se oli tuoksultaan mun ihan lemppari, mutta tosiaan Limited Edition, joten sitä ei enää mun harmiksi ole saatavilla!
Hintaa tällä on Sokoksella 7,90€. Jostain isoista marketeista saa tätä muutaman euron halvemmalla, mutta mä tarvitsin tätä heti kotiin, kun edeltäjä loppui, joten nappasin mukaani.




Seuraavaksi mukaan lähti Lumenen Beauty Base Matifying & Pore Minimizingn Primer, joka on yksi mun suosikeista marketti pohjustusvoide. Tämä jättää ihon ihanan samettiseksi, johon meikkivoide levittyy sulavasti. Tämä myös pidentää meikin pysyvyyttä huomattavasti, varsinkin sen pysyvyyttä juuri mattapintaisena, sekä täyttää huokosia, jolloin meikki levittyy iholle vielä tasaisemmin. Itse tykkään tästä todella paljon, ja edeltävä putelli oli jo aivan lopussa joten uusi tuli tarpeeseen.
Hintaa tällä oli 3+1 päivillä 8,90€, ja normaali hinta Sokoksella 12,90€.
Onko joku teistä käyttänyt Lumenen toista saman tyyppisessä putellissa olevaa primeriä, joka on siis kuivalle iholle tarkoitettu, ja josta tulee ihanaa hehkua kasvoille? Mikäli olette niin kertokaa ihmeessä kommentteihin mielipiteitä, sillä itse olen harkinnut sen ostoa kokoelmaani.



Viimeinen tuote onkin sitten vähän tylsemmän puoleinen, mutta tarpeellinen. Rexonan Anti-Perspirantti, Stress Control. Tämä vain sattui tulemaan käteeni, koska näitä nyt lähes joka tyttö tarvitsee. Tässä kiinnitti huomiota tuo for stressful days, joka tulee sitte mulle tarpeeseen, koska kosmetologin tutkintoon on enää noin 3viikkoa, joten vähän on stressaavaa aikaa. Toivotaan että tämä auttaa, haha.
Hintaa tällä oli 2€, ja normaali hinta 2,90€.



Mukana tuli myös Ruutu+ palvelun etukuponki, jolla saa 4 kuukautta maksutonta katseluaikaa,
EckeröLinen alennuskupongi, jolla pääsee reissaamaan Tallinnaan halpaan hintaan, sekä Sokoksen oma -20% alennuskuponki.

Siinä oli mun 3+1 päivää ostokset ja kuten sanottu vähän tylsän puoleiset, mutta jotain tarttui sieltä tungoksesta silti käteen. Ja onhan tässä vielä Stockmannin Hullut Päivät, Myllytys ja muita ale-tapahtumia, että eiköhän tässä saada kukkaroa kevennettyä kevään aikana taas! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti