lauantai 19. maaliskuuta 2016

The Power of Makeup

Meikillä saa paljon aikaan ihmisen ulkonäössä. Vaikka monet niistä, ketkä eivät käytä meikkiä usein kuvittelevat, että ne ketkä meikkiä päivittäin käyttävät meikkaavat muiden vuoksi ja "saadakseen miehiä" ( tai jotain muita typeriä lauseita joita olen kuullut ) asia harvoin on niin.
On tietenkin varmasti myös niitä ketkä meikkaavat juuri edellämainituista syistä, mutta itse meikkaan ainakin vain itselleni. En siksi, että olisin jotenkin epävarma itsestäni ilman meikkiä, vaan koska haluan, ja koska yksinkertaisesti voin.
Saan meikillä itsestäni tehtyä kauniimman ja huolitellumman itseni. Saan suurennettua ja kirkastettua silmiäni, pidennettyä ripsiäni, pullistettua huuliani, sekä esimerkiksi tuomaan esiin poskipäitäni. Tämän kaiken teen siksi että itse pidän meikkaamisesta, ja sen vaikutuksista itselläni ja muilla. Mielestäni meikkaus ei tee ihmisesta pinnallisempaa ihmistä, todellakaan. Ihminen voi silti pitää syvällisistäkin asioista vaikka käyttäisi päivittäin irtoripsiä.
Ihmisten ei tarvitse olla häpeissään sanotessaan, että rakastaa meikata! Musitakaa ettei meikissä ole sääntöjä tai rajoja joita ei saisi ylittää, vaan jokainen saa meikata juuri sillä tavalla kuin haluaa ( ja myös tietenkin jättää meikkaamatta jos haluaa ) ja niin paljon tai vähän kuin haluaa!
Pidetään meikkaaminen kivana, oli se sitten ammatti tai harraste!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti