maanantai 14. maaliskuuta 2016

Kosmetiika suosikkeja

Heippa!

Tähän postaukseen keräisin joitain suosikki meikkejäni, joita käytän lähes päivittäin! Itselläni on aika moinen kokoelma jo meikkejä kertynyt, joten luonnollisesti myös niitä omia suosikkeja on löytynyt! Osa mun tämän hetkisistä suosikeista on ihan uusiakin, joten toivottavasti jotain uuttakin löytyy joillekkin! Tuotteet eivät ole paremmuus järjestyksessä, vaan pelkästään listattu joitain suosikkejani.


Ensimmäisenä haluan nostaa esille parhaan huulivoiteen ikinä, jota olen itse käyttänyt! Korresin Lip Butter, sävyssä Jasmine! Kärsin todella usein erittäin kuivista huulista, ja pitkään etsin sellaista huulivoidetta joka oikeasti kosteuttaa, eikä vain tunnu kostealta huulien pinnalla! Ensimmäistä kertaa tätä huulivoidetta käyttäessäni ennen nukkumaan menoa, hämmästyin miten pehmeät ja kosteat huuleni olivat vielä aamullakin! Todella huippu tuote!



Toinen suosikki tuotteeni huulille tällä hetkellä on ehdottomasti Lushin Bubblegum Lip Scrub, joka kuorii huulet ihanan pehmeiksi! Tässä huulikuorinnassa on ihana ja erittäin makea, karkkimainen tuoksu, joka muistuttaa HubbaBubbaa! Käytän huulikuorintaa usein, sillä kuiviin huuliin kertyy nahkaa, jolloin ei huulipuna levity tasaisesti. Huulikuorinta on käytössä varsinkin silloin, kun käytän nestemäistä huulipunaa, jolloin huulten juonteet ja tasaisuus korostuu entisestään.



Suuren suuren suosion saama kulmatuote on yksi minunkin suosikeistani, nimittäin Anastasia Beverly Hillsin Brow Wiz, joka minulla on sävyssä Ebony! Tämä tuote saa kulmat näyttämään luonnolliselta ja upealta ilman suurta vaivaa! Käytän sävya Ebony, koska itselläni on erittäin kylmän sävyiset hiukset, ja mielestäni tämä sopii niihin parhaiten!




Seuraavaksi on vuorossa ehdoton "tavaramerkki" minulle, joka on Rimmelin Glam'Eyes Professional Liquid Liner sävyssä 001 Black Glamour! Tällä Eye Linerilla saa luotua helposti itselleni suosiman kissan silmä rajauksen, jota käytän lähes päivittäin! Hinnallakaan tämä rajaustuote ei ole pilattu, joten sitä suuremmalla syyllä se on ehdoton suosikki!





Viimeisenä tähän päivitykseen haluan nostaa toisen suuren suosion saaneen tuotteen, nimittäin M.A.C.:n FIX+! Tämä suihke on erinomainen monesta syystä! Kun sitä käyttää ennen meikkiä, se sekä pohjustaa ihoa meikille, että neutralisoi ihan punaisuutta, sillä siinä on rauhottavia ainesosia, kuten kurkkua. Sen voi myös suihkuttaa kasvoille meikin jälkeen, joka poistaa näin kasvoilta ylimääräisen puuterimaisuuden, ja luo samalla hehkua kasvoille! Käytän suihketta usein myös tuomaan esille lisäpigmenttiä luomiväreistä. Eli otan luomiväriä siveltimeeni, ja suihkautan 1-2 kertaa siveltimeen, jotta luomiväristä tulee ns. tahmea. Näin saa parhaimman lopputuloksen esimerkiksi glittereitä käyttäessä!



Toivottavasti tämä päivitys toi jotain uutta ja mielenkiintoista sinulle! Seuraavaksi ajattelin jakaa uuden tuttavuuden, joka luultavasti tulee tekemään tiensä yhden näiden suosikkien paikalle tulevaisuudessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti