torstai 17. maaliskuuta 2016

Arkimeikki

Tällä kertaa olisi vuorossa oma arkimeikkini postauksen muodossa. Itse en usein koulupäivinä käytä meikkiä, sillä koulussani harjoittelemme toisillemme usein esimerkiksi kasvohoitoja meikkejä, jolloin aamulla tehdyt meikit menisivät hukkaan, mutta kun menen töihin tai lähden kotoa koulupäivän jälkeen, tulee minun erittäin usein ( ehkä jopa liian usein ) meikattua. Kun meikkaan arkisin, en käytä paljon meikkiä, vaan meikkaan aika kevyesti. Usein jätän silmän rajaukset pois, ja jätän ne vähän näyttävämpään meikkiin, mutta toisinaan pidän arkimeikissäni myös rajauksista ja irtoripsistä, jolloin saan meikkiin heti näyttävyyttä.



Meikin aloitan aina ihon kosteutuksella, ja kokeilen aina uusia kosteusvoiteita, tänään minulla oli käytössä Janssen Cosmeticsin Day Vitalizer ( josta on tulossa lisää tietoa myöhemmin ).
Kosteutuksen jälkeen käytän ihollani aina Primeria, joka auttaa meikin pysyvyydessä, ja helpottaa myös sen levityksessä. Tänään käytössäni oli Rimmelin Stay Matte Primer, joka kontrolloin ihon kiiltoa, pienentää huokosia ja tuntuu iholla ihanan keveältä. Omani onkin hurjan käytön vuoksi aivan loppumaisillaan, joten täytyy piakkoin hankkia uusi!



Primerin jälkeen levitän meikkivoiteen. Meikkivoiteenani on useana päivänä ollut jo käytössä L'orealin Nude Magique Cushion - meikkivoide! Tämä uutuus luo iholle ihanan hehkun, ja antaa medium peittävyyden! En suosittelisi tuotetta rasvoittuvalle iholle, sillä se on erittäin kuulas meikkivoide, mutta meille kuiva-ihoisille tämä on aivan täydellinen tuote!



Meikkivoiteen levitän BeautyBlenderillä. Itselläni on näitä monissa eri väreissä, mutta tänään käytin juuri hankkimaani Red Carpet-sientä, joka on siis kirkkaan punainen. En itse ole huomannut eroa BeautyBlenderien koostumuksilla, mutta olen kuullut huippupuhetta uudesta Nude-sävyisestä sienestä, joten se taitaa lähteä seuraavalta ostosreissulta mukaani!



Käytän BeautyBlenderiä myös peiteaineen levitykseen. Itselläni ei ole juurikaan peiteltävää, muuten kuin silmänalusilla. Silmänaluset peitän myös siksi, että saan tuotua valoa silmilleni. Levitän meikkivoidetta myös nenän varteen, leukaan, amorinkaareen, ja otsan keskiosaan, tämä tuo myös valoa kasvoilleni ilman korostusvärien käyttöä, eli nopea ja helppo tapa! Minulla on käytössä tänään ehdoton suosikkini, Maybellinen Fit Me!-Concealer, sävyssä 15 Fair, joka on täydellinen tähän tarkoitukseen, sillä se on minulle tarpeeksi vaalea, eikä se keräänny pieniin ryppyihin silmieni ympärillä ( niihin ihaniin kavereihin joita meillä varmasti kaikilla on ;) ) !



Kun olen levittänyt iholle kaikki nestemäiset tuotteet, on aika puuteroida! Näin estän nestemäisten tuotteiden liikkumisen iholla, vaan ne on kiinnitettynä kasvoihini. Erityisesti silmien ympärystä on erittäin tärkeää puuteroida, jottei peiteaine siellä lähde vaeltelemaan. Puuterina olen käyttänyt viime aikoina M.A.C.:in Prep + Prime Transparent Finishing - Puuteria, joka ei sisällä väripigmenttejä, vaan tekee vaan puuterin tarkoituksensa. Käyttämällä väritöntä puuteria en muuta meikkivoiteeni väriä, joka joskus saattaa värillisen puuterin vuoksi muuttua yllättävänkin paljon. Itse pidän tästä puuterista erittäin paljon, sillä se pienentää huokosiani, muttei jätä ihoa tuntumaan liian puuterimaiselta, kakkuiselta.




Tässä vaiheessa usein itse siirryn kulmiin. Kulmissa käytin tänään Anastasia Beverly Hills:in Brow Defineriä, josta enemmän kerroin viime postauksessani. 



Seuraavaksi siirryn silmiin. Silmiini en usein käytä paljon aikaa arkimeikissäni, vaan tuon vain hieman esille luomivakoani ja saatan laittaa vaaleita sävyjä kulmaluulle ja silmien sisänurkkaan. Tänään käytin myös himan kultaista glitterimäistä luomiväriä aivan luomieni keskelle, jotta saan niihin lisää näyttävyyttä. Oma suosikkini on tällä hetkellä ehdottomasti ollut Urban Decay:n Naked 2 - Luomiväri paletti, josta tänään käytin sävyjä Foxy, Tease ja YDK. Näillä kolmella sävyllä saan helposti aikaan halutessani vähän näyttävämmänkin arkimeikin. Silmäni rajasin nestemäisellä rajauksella, johon käytin suosikkiani Rimmelin Glam'Eyes, josta kerroin myös enemmän aijemmassa postauksessani Kosmetiikka Suosikkeja. Halusin myös tänään tuoda silmiäni enemmän esille, joten laitoin irtoripset, jotka ovat kuitenkin erittäin luonnolliset. Käytin irtoripsinä Eylure Londonin Volume 070-irtoripsiä. Ennen irtoripsiä lisään maskaran, sekä hieman taivutan ripsiäni. Tänään käytin Maybellinen The Falsies Push Up Drama- Ripsiväriä. En ole aivan varma mielipiteestäni tähän uudehkoon ripsiväriin, joten kerron mielipiteeni siitä useempien käyttökertojen jälkeen!





Silmien jälkeen lisään kevyen varjostuksen ja tuon iholle pientä päivetystä, lempparillani TheBalmin Bahama Mama - Bronzerilla. Tämä on joka päiväisessä meikissäni ihan lempparini, sillä se on juuri oikeanlainen sävy omalle iholleni! Lisään samalla myös poskipunan, sekä korostuspuuterin. Tänään halusin hehkua, sillä aurinko paistoi koko päivän, joten käytin TheBalmin HotMama - Poskipunaa, sekä Mary-Lou Mnizer - Korostuspuuteria. Nämä luovat iholle ihanan hehkun, ja auringon valo heijastaa niistä ihanasti! Tämä kolmikko on yhdessä aivan ehdoton lempparini!







Huuliin halusin käyttää tänään myös suosikkiani, nimittäin M.A.C:in huulipunaa, sävyssä Velvet Teddy, joka on kaunis huulipuna arkimeikkiin. Velvet Teddy on nude huulipuna, joka taittaa selvästi rusekaan. M.A.C.:in huulipunat myös tuoksuvat ihanan vanilijaiselta, sekä pysyvät huulilla todella pitkään! Nudet huulipunat ovat myös suosikkejani arkimeikissä, sillä niitä on huomattavasti helpompi lisäillä päivän mittaan, kuin kirkkaita sävyjä, kuten kirkkaan punaista.




Lopuksi viimeistelen lähes poikkeuksetta meikkini M.A.C.:in Fix+ - suihkeella, joka poistaa iholta liian puuterin, sekä tuo iholle hehkua!



Sitten onkin meikki valmis ja aika siirtyä ulos ja aurinkoon! Aurinkoisia päiviä kaikille!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti