keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Rea.Activate by BeautyBlender




Kun näin ensimmäisen mainoksen BeautyBlender-suihkeesta innostuin täysin, sillä rakastan beautyBlendereitä! Käytänkin Beautyblendereitä päivittäin meikissäni.

Aluksi luulin, että tuote on tarkoitettu kasvoille suihkutettavaksi meikin laiton jälkeen, ja ihmettelinkin tuotteen nimeä Rea.Activate ( eli suoraan suomennettu uudelleen aktivointi ). Mutta tarkemmin tuotetta tutkiessani, huomasin sen olevan tarkoitettu juuri BeautyBlenderille! Olen nyt tuotetta muutamia viikkoja kokeillut, ja kokenut sen erittäin hyödylliseksi BeautyBlenderien iän ja niiden pehmeyden ylläpitoon, sillä myös meikkisienet kuivuvat ajan saatossa, veden ollessa kuivattavaa.



Miten sitten tätä suihketta käytetään?
Tuotetta suositellaan suihkuttamaan jo kostutettuun BeautyBlenderiin, noin 15cm etäisyydeltä 4-6 suihkausta. Ja sen jälkeen taputtelemaan jo meikattua ihoa, ja sitä käyttämällä saadaan meikistä taas fresh

Itse en huomannut suurta eroa meikissäni tuotteen käytön jälkeen, mutta BeautyBlenderissäni olen ehdottomasti eron huomannut! Itse olen niin koukuttunut M.A.C.:n Fix +, joka omalla ihollani toimii kuin unelma, joten automaattisesti vertaan aina kaikkia suihkeita siihen. Mutta meikistäni kuitenkin tuli hieman raikkaampi kuin aijemmin Rea.Activate -suihketta käyttäessäni, ja BeautyBlenderistäni tuli mukavan tuoksuinen ja ihanan pehmeä sekä kostea. 

Näitä punnitessa huomasin, että tuote onkin siis erinomainen, mikäli haluat ( ja miksi et haluaisi ) pidentää meikkisienesi ikää! Olen kokeillut tätä myös muihin meikkisieniin, ja tuote toimii näihin samalla tavalla!



Itse ostin Rea.Activate-suihkeeni Stockmannilta, ja siellä sen hinta oli 21€, joten tuotteella on kyllä ehdottomasti hintaa, mutta suosittelen silti kokeilemaan tätä, mikäli itse olet yhtä rakastunut BeautyBlendereihin kuin minäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti