tiistai 15. maaliskuuta 2016

Anastasia Beverly Hills - Brow Definer

Heippa!

Kuten otsikosta varmasti jo huomasit, tällä kertaa on postauksen aiheena Anastasia Beverly Hills:n Brow Definer! Tuote on markkinoilla aika uusi, itsekkin kuulin siitä vasta aivan vuoden alussa, ja vasta nyt sain sen käsiini! Bongasin tuotteen vasta viime viikolla bangerheadin nettisivuilta, ja siirsin sen samantien ostoskoriini! 



Miten sitten Brow Definer eroaa niin sanotusta alkuperäisesta Brow Wiz:istä? Koostumukseltaa, tai pigmenttisyydeltään eivät tuotteet juurikaan eroa, mutta itse olen jo kokeilulta huomannut etta Brow Definer on huomattavasti pehmeämpi koostumukseltaan kuin Brow Wiz.
Ulkomuodoltaan tuotteissa taas on paljon eroa. Brow Definer on paljon paksumpi paketoinniltaan, ja niin sanottu kynä osuus on kolmion muotoinen. Molemmissa kynissä on kuitenkin harjasosa toisessa päässä, jolla saa kulmat harjattua omaan muotoonsa, sekä pehmitettyä hyvin kynän jälkeä.





Kolmion muotoon suunniteltu Brow Definer on huomattavasti helpompi kulmien muotoilussa ja täyttämisessä kuin Brow Wiz. Kulmien tekeminen on nopeampaa ja vaivattomampaa, sillä Brow Definerilla saa kulmat tehtyä jopa yhdellä vedolla (vaikkakin itse olen niin tarkka että minultakin menee hetki piirtäessä ;) )! Koska tuote on suurempi, kuin pikkusiskonsa, on mielestäni myös sen kanssa piirtäminen myös iholla pehmeämmän tuntuista.



Jos jotain miinusta haluaa tästä tuotteesta löytää, verraten Brow Wiz:in, on hinta korkeammalla ( Bangerheadin sivuilla tuote maksoi 27€, kuin taas Brow Wiz 19,50€) ja tämä onkin siis aika luksus tuote kulmille! Itselleni kuitenkin on hintansa arvoinen tuote, joten en suurempaa miinusta hinnasta antaisi!
Toisen miinuksen olen huomannut myös, että jos pitää erittäin tarkasti saada piirrettyä, ei Brow Definer siihen aivan yllä pikkusiskonsa tavoin.



Kokonaisuudessaan tuote on aivan mahtava, ja varmasti yksi tulevista suosikeistani! Itse käytän sävyä Ebony, joka on juuri sopivan kylmä omaan hiustenväriini!
Voin lämpimästi suositella tätä tuotetta jokaiselle, varsinkin nyt, kun tuuhet kulmakarvat ovat ehdottomasti kevään ja kesän hitti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti